Saramedia Global Sdn Bhd menyediakan penyelesaian pembangunan web dinamik untuk sebarang saiz organisasi. Kami bersedia menilai keperluan anda, bekerjasama untuk menentukan penyelesaian jangka panjang yang terbaik, dan membina laman web yang sesuai untuk anda. Kami menyesuaikan laman web mengikut keperluan anda dan sudah tentu kami menyediakan penyelesaian dengan kos efektif. Kami memaksimumkan pelaburan setiap klien dengan menyediakan reka bentuk estetik yang paling tinggi yang seimbang dengan anemphasis pada fungsinya. Sama ada tujuan anda adalah untuk mendapatkan kata keluar, meningkatkan jualan, atau meningkatkan pentadbiran perniagaan anda, kami bersedia membantu anda mencapai matlamat anda. Dengan mengambil pendekatan berorientasikan hasil kepada setiap pelanggan, kami menyediakan penyelesaian yang paling sesuai untuk mencapai matlamat jangka panjang.

REKA BENTUK LAMAN WEB SESAWANG (WEB DESIGN)

Dengan pengalaman yang luas dalam Pembangunan Web dan Reka Bentuk Web, Saramedia Global adalah mengenai penyampaian penyelesaian berasaskan web yang berkualiti tinggi dan membolehkan perkhidmatan IT pada kos yang rendah dan efektif kepada pelanggan kami. Kepakaran dan kemahiran kami termasuk reka bentuk dan pembangunan laman web dan aplikasi dan kami menawarkan gabungan unik perundingan, teknikal dan pemasaran untuk menambah keupayaan reka bentuk web kreatif kami untuk membuat laman web yang berkuasa dengan perniagaan dan perniagaan untuk pengguna penyelesaian. Mereka termasuk sektor swasta dan kerajaan. Jangan bimbang! Kami mempunyai beberapa portfolio sebagai bukti untuk meningkatkan keyakinan anda terhadap perkhidmatan kami. Oleh itu, jangan teragak-agak dan marilah kita menjadi rakan kongsi anda untuk membangunkan laman web anda.

Kami telah Memenangi Beberapa Anugerah

  • Malaysian Web Designer Award ( Commercial Category )
  • Sarawak Young Entrepeneur¬† ( Tunas Mekar )

Kami boleh mengubah Laman Web anda dari Pusat Kos ke Pusat Keuntungan

Laman web bukanlah suatu liabiliti untuk perniagaan kami. Kita harus memanfaatkannya untuk memanfaatkan lebih daripada yang kami melabur. dengan kebanyakan syarikat reka bentuk web yang akan menjadi kes kerana mereka TIDAK mempunyai kepakaran untuk membuat laman web yang menjimatkan wang dan mengembangkan perniagaan anda.

Kami menyediakan penyelesaian khusus

Satu perkara yang pasti: perniagaan dan visi anda adalah unik dan berkuasa – anda tidak sepatutnya menyelesaikan satu saiz sesuai dengan semua pakej yang tidak dapat memenuhi visi dan pertumbuhan perniagaan anda. Kami boleh mengubah suai solusi mengikut acuan anda.

Kami menyediakan konsultasi yang berterusan, profesional

Perundingan yang berterusan adalah penting untuk pertumbuhan perniagaan anda. Laman web perlu disemak semula supaya mereka terus menyokong objektif perniagaan anda. Kami melihat klien kami sebagai rakan kongsi, maka kami ingin melihat perniagaan anda berkembang dan berada di puncak. Kami akan dihargai jika rakan kongsi kami dapat mencapai impian mereka dengan bantuan kami.